ANBADin yhdistys

ANBADIN toiminta on valitettavasti loppunut kesällä 2016.

.........

ANBAD eli Asociacion national por el bienestar de los animales domesticoson Espanjan Aurinkorannikolla toimiva, rekisteröity eläinsuojeluyhdistys (Rek. 219099).

ANBADin toimintaa johtaa tehokas saksalaislady Susanna Joh, jolla on kymmenen vuoden mittainen kokemus eläinten auttamisesta Espanjassa. Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on pelastaa hylättyjä koiria Los Barrioksen kunnalliselta tappotarhalta. Sillä on Esteponassa n. 20 koiraa kerrallaan majoittava kotihoitola, jossa eläinten hyvinvoinnista huolehtii ihastuttava Brigitte-rouva.

(Kuvassa oikealla Susanna ja hylättyjä, ANBADille pelastettuja ihania koiria.)

Susanna

Kotihoitolaan haetaan uusia asukkaita Los Barriokselta sitä mukaa kun edelliset koirat lähtevät uusiin koteihin. ANBADin kautta koirat pääsevät eri maiden adoptio-ohjelmiin ja niiden uudet kodit voivat sijaita Saksassa, Suomessa tai Ruotsissa.

P1200408

P1200407

P1200400

P1200474

Brigitten luona koirilla on aina halutessaan mahdollisuus leikkiä ja liikkua suurella takapihalla. Pihalla on myös varjoa ja koppeja sekä kontti, jossa on sairaanhoitotilat eli leikkausesta toipuville koirille häkkejä ja muuta tarpeellista. Uima-altaassakin koirat saavat käydä pulahtamassa. Dog Force One rahoitti vuonna 2013 uima-altaaseen betoniset portaat, jotta koirat pääsevät sieltä myös pois helposti. Kuvassa portaat voi erottaa veden alla altaan vasemmassa yläkulmassa.

ANBAD järjestää säännöllisesti kulkueläinten sterilointikampanjoita. Huhtikuussa 2013 yhdistys kutsui neljä eläinlääkäriä sveitsiläisestä NetAP-yhdistyksestä tarhoille auttamaan. ANBAD kustansi kaikki tarvittavat materiaalit ja NetAP lahjoitti eläinlääkärien työt. Viikossa nelikko steriloi ja kastroi yli 300 eläintä ANBADin kotihoitolassa, Los Barrioksella ja Triple A:n koiratarhalla Marbellassa.

Dog Force One ry:n maskotti Annie on entinen Los Barrios/ANBAD -koira.

ANBADin omat sivut löytyvät täältä.

AUTA ANBADin kotihoitolaa!

Lahjoita rahaa ANBADin eläinten hoitoon Dog Force One ry:n tilille:

Danske Bank: FI11 8146 9710 0169 07

Viesti: ANBAD

ANBADille korvamerkityillä rahoilla voidaan hankkia koirille ja kissoille ruokaa ja tarvikkeita, kustantaa tarhan muuta ylläpitoa, maksaa avustuskuormien kuluja sekä eläinlääkäri- ja muita eläinten hoitoon olennaisesti liittyviä laskuja ja avustaa sterilointi- ja valistuskampanjoissa.

Rahankerayslupa