Triple A

Triple A:n koiratarha, joka sijaitsee Marbellassa, on ollut Dog Force Onen avustuskohde vuoden 2014 alusta. Yhdistyksen väelle tarha on kuitenkin tuttu jo pidemmältä ajalta - sihteerimme Piian Golfo-koira kotiutui Tripleltä vuonna 2010 ja tarhalla on käyty tämän jälkeen lukuisia kertoja.

 

Triple1

Triple 1 a

Triple A on yksityinen, Espanjaan rekisteröity hyväntekeväisyysyhdistys, jota johtaa saksalainen eläinsuojelija Bettina. Triplellä on tällä hetkellä noin 350 koiraa (6/2014) ja muutama sata kissaa, jotka ovat ihmisten hylkäämiä ja kadulta löytyneitä tai suoraan tarhalle jätettyjä. Tarhalla on töissä oma eläinlääkäri ja jonkin verran vapaaehtoisia. Koirat pääsevät kävelylle vapaaehtoisten koiranulkoilutuspäivänä lauantaisin.

Valistus on eläinten auttamisen rinnalla tarhan toinen tärkeä tehtävä. Triple järjestää säännöllisesti koirien ja kissojen sterilointikampajoita ja luentoja eläinten hyvinvoinnista aikuisille ja koululaisille. Valistus on Espanjassa välttämätöntä erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa, jotta tulevaisuus olisi nelijalkaisille ystävillemme valoisampi.

P1200750

P1090555

Triple A:n toiminta on erittäin riippuvainen vapaaehtoisten työpanoksesta ja yksityisten ihmisten sekä yhdistysten ja yritysten  lahjoituksista, vaikka se toimiikin yhteistyössä Marbellan kaupungin kanssa.  Triple vastaanottaa viranomaisten löytämät tai ihmisiltä takavarikoidut eläimet tarhalleen. Kaupunki auttaa vastaavasti maksamalla tarhan sähkölaskun ja myöntämällä tarhalle pientä rahallista tukea. Tarhan ja eläinten ylläpitokustannukset nousevat 18 000 euroon kuukaudessa, joten kaupungin pieni tuki ei riitä lähimainkaan.

Triplen koirille etsitään koteja muualta Euroopasta yhteistyöyhdistysten välityksellä. Suomeen koiria kotiuttaa Espanjan katukoirat ry. Koiria menee paljon myös esimerkiksi Ruotsiin ja Saksaan. Paikalliset adoptoivat yleensä vain pentuja, joten aikuisten koirien ulkomaan adoptiot ovat erittäin merkittävässä asemassa.

 

Triple2

Tutustu Triple A:n toimintaan ja koiriin tarhan omilla sivuilla ja Facebook-ryhmässä.

 

AUTA Triple A:n tarhaa!

Lahjoita rahaa Triplen eläinten hoitoon Dog Force One ry:n tilille:

Danske Bank: FI11 8146 9710 0169 07

Viesti: Triple A

Triple A:lle korvamerkityillä rahoilla voidaan hankkia koirille ja kissoille ruokaa ja tarvikkeita, kustantaa tarhan muuta ylläpitoa, maksaa avustuskuormien kuluja sekä eläinlääkäri- ja muita eläinten hoitoon olennaisesti liittyviä laskuja ja avustaa sterilointi- ja valistuskampanjoissa.

Rahankerayslupa