Kauppa

Jippo store bannerir

Lehtisaaren ostarin sisäkäytävä, Lehtisaarentie 1, Helsinki

 

DSC_2766

**SULJETTU PYSYVÄSTI. KIITOS KAIKILLE ASIAKKAILLE VUOSINA 2013-2016**

TARKASTA AUKIOLO PUODIN FB-SIVULTA! 

Dog Force One ry:n hurmaava, pieni hyväntekeväisyyspuoti on aloittanut toimintansa Lehtisaaren ostarilla. Avajaisia vietettiin 14. ja 15.12.2013. Puotia on tarkoitus pitää auki muutaman kerran kuukaudessa. Ostoksien tuotolla autetaan hylättyjä eläimiä DFO:n avustuskohteissa Espanjassa.

Putiikissa on tarjolla kaikenlaista mukavaa lemmikeille (pääasiassa koirille) omistajineen. Sencond hand ja uudet koirien vaatteet, pannat, hihnat, harjat ja muut tarvikkeet olemme saaneet lahjoituksina samoin kuin puodissa myytävät koirien herkut.

Dog Force One ry:n kannatus- ja edustustuotteet löytyvät myös kaupasta. T-paidat, hupparit, vauvojen bodyt, rintamerkit, kalenterit, avaimenperät ja muut söpöt tuotteet toimivat mainiosti myös joulu- tai synttärilahjoina! Ajoittain saatavilla myös käsitöitä, leivonnaisia ja muuta kivaa. :)

 

PUTIIKISSA JUURI NYT:

ELVARI koruja! QAOS koira-aiheisia kukkaroita! KANASHOP pantoja! DESIGNDOG pantoja! MIKAZ pantoja! TONIA DESIGN koirien vaatteita! Tuoreita ja herkullisia COACHIES koirannameja!

 

LAHJOITA MYYTÄVÄÄ!

Jos sinulla on ylimääräisiä eläinten tarvikkeita tai haluat neuloa tai väsätä jotakin myytävää kauppaamme eläinten hyväksi, ilmianna itsesi Dog Force One ry:n Facebook-sivulla!

Avajaispaiva

 

Dog Force One ry:n edustustuotteet

-sinulle, joka haluat näyttää hyvältä ja samalla auttaa eläimiä

 

DFO:n edustustuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä T-paita, huppari, vauvan body, kangaskassi, avaimenperä ja rintamerkit. Tuotteita saa ostaa kaupastamme sekä tilata postitettuina Facebook-sivumme kautta.

Vaatemallisto

Body1

TUOTTEIDEN HINNAT: Huppari 40 €, T-paita 15 €, kangaskassi 10 €, vauvan body 15 €.

Naisten huppari on pinkki ja miesten vaaleansininen.  T-paidat ovat pinkkejä ja turkooseja. Satunnaisesti myös muita värejä.  Hupparista ja T-paidasta on saatavilla useita eri kokoja. Toimitusaika on varaston tilanteesta riippuen heti - neljä viikkoa.

Vauvan bodyn koko on 80 cm. Värejä on neljä: vaaleanvihreä, pinkki, turkoosi ja oranssi.

Edustusmallistoa voi tilata myös Facebookin kautta. Silloin tuotteiden hintoihin lisätään postikulut.