Näin voit auttaa

Voit auttaa hylättyjä eläimiä tukemalla DFO:n toimintaa. Vain taivas on rajana ideoille ja tempauksille!

 

Tässä muutamia vinkkejä, että pääset alkuun:

LAHJOITA käyttökelpoisia koira-, kissa- ja hevostarvikkeita keräyksiimme.Pepsodent

Vaikka keräystä ei olisikaan varsinaisesti juuri nyt käynnissä, lähtee avustuskuormia matkaan sitä mukaa kun tavaraa ja ruokaa kertyy. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Apua tarvitaan koko ajan.

Koirien toivelistalla on ruokaa (kuiva- ja purkki-). Myös päiväysvialliset ja avatut pakkaukset käyvät (ei kuitenkaan avatut purkit). Matolääkkeet, loishäädöt, shampoot, vitamiinit ja muut hoitotuotteet otetaan mieluusti vastaan. Käytet ja uudet kaulapannat, hihnat, valjaat, flexit, koirien takit, pedit, kuljetuslaatikot, koiratarhaelementit, koirankopit ja kaikki koirien hoidossa tarvittava on myös listalla. Eläinlääkäri- ja sairaalavarusteet tulevat suureen tarpeeseen tarhoilla. Hyväkuntoiset koirien vaatteet, lelut ja muut uudet tuotteet myymme tapahtumissamme saadaksemme rahaa avustuskuormien lähettämiseen.

Kissat toivovat kuiva- ja purkkiruokaa, leluja ja virikkeitä, kuljetusbokseja, fleecepeittoja, kiipeilypuita ja pesiä sekä matolääkkeitä ja loishäätöjä.

Hevosten ja aasien toiveissa olisi saada rehuja (erityisesti greenmixiä, koska heinä on Espanjassa surkeaa), vitamiineja, suolakiviä, kärpäskarkotetta, riimuja ja naruja, harjoja, loimia, ratsastustarvikkeita ja kaikkea muuta mahdollista tallilla käytettävää.

 

LAHJOITA aikaasi ja osaamistasi.

Voit  askarrella myytävää myyjäisiimme tai kerätä lahjoitustavaroita alueesi ihmisiltä ja eläinkaupoilta. Eläinaiheiset tuotteet tekevät esimerkiksi messuilla parhaiten kauppansa.

Tule auttamaan tapahtumissamme. Tarvitsemme aina apukäsiä messujen, match show -koiranäyttelyiden, yhdistysesittelyjen ja muiden tempauksien järjestelemisessä.

Tarjoudu pakettiautosi tai kuorma-autosi kanssa vapaaehtoiseksi avustusten kuljettaksi maakunnista tai Helsingistä Tuusulaan rekkaterminaalille.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi kirpputoripöydän hoitajaksi. 

 Kampanjoista ja muista avuntarpeista tiedotamme Dog Force One ry:n Facebook-sivulla.

JAA ja levitä tietoa Dog Force Onesta esimerkiksi Facebookissa.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä joko Facebookissa, mailitse tai lomakkeella. Yhteystiedot ovat täällä.

Uimakuva

 

 

 

 

 

Pelko pois, emme pure! ;)