Maskotti Annie

Huono meininkiDog Force One ry:n maskotin tehtäviä hoitaa Jasu Kokkosen piirtämä Annie-koira.

Sen mallina on käytetty saman nimistä pientä blondia, joka hylättiin 7-kuisena pentuna Los Barrioksen tappotarhalle tapettavaksi omistajan tuomana. Mitään syytä ei hylkäämiselle ilmoitettu.

Annien onni olivat DFO:n puheenjohtajan tarkkaavaiset silmät, jotka bongasivat neitosen naaman kuvan Spanish Stray Dogs -ryhmän Facebook-sivulta melkein heti, kun Annie oli tarhalle joutunut. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Annie saapui Suomeen n. 10-kuisena huhtikuun lopussa 2011. Se sai oman koirasiskon, Benalmádenan tarhalta vuotta aimmin kotiutuneen Princessin, ja oman, oikean perheen kesyrottineen kaikkineen. :)

 Annien kotiuttamisen eläinlääkäriasioineen ja lentoineen hoitivat
upeasti ANBADin yhdistys Espanjassa ja Espanjan katukoirat ry Suomessa.

 

Jippiii! Lunta!

Annie inspiroi kaikkia ympärillään olemalla oma iloinen ja hulvaton itsensä. Vaikka elämän alku ei ollut helppo ja Annie oli tarhalla hyvin traumatisoitunut, on se nykyään oikea päivänsäde ja edustaa mainiosti kaikkia hylättyjä ja uuden mahdollisuuden saaneita eläimiä.

Annien lukuisiin lempinimiin kuuluvat Ände, Bänderolli, Mangustinof, Rollero, Rolli-Polli ja Bände. Rakkaalla ystävällä kuuluu olla monta nimeä. Ja uskokaa tai älkää, Bände tuntee niistä jokaisen.

Neitokainen rakastaa lunta ja lumihankeen kaivautumista yli kaiken. On siis vallankin hyvä, että sen polku johti tänne Suomeen. Täällähän sitä luntaa piisaa!

Annieta voit tulla tapaamaan livenä lähes kaikissa Dog Force One ry:n tapahtumissa ja se esiintyy DFO:n puhiksen, Kanan, kanssa mm. koirien aktivointipelinäytöksissä ja agilityesityksissä.

Alla Anniesta tehty juliste.

Annie Adopt